UNA je nova multimedijska platforma koja kreira televizijski program i digitalni sadržaj za višemlijunsku publiku i korisnike digitalnih usluga. U Srbiju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju i Crnu Goru stiže jedinstveni doživljaj televizijskog sadržaja – spektakularna glazbena natjecanja, neviđene večernje i dnevne talk-show emisije, uzbudljivi reality programi, pouzdani informativni i dokumentarni sadržaj, vrhunske serije, filmovi i kvizovi.

Donosimo potpuno drugačiji i jedinstveni pristup u kreiranju informativnog programa i zabavnog sadržaja prilagođenog svim starosnim supinama i cijeloj obitelji.

Kvaliteta će biti zaštitni znak UNE, a njen temelj se postavljao mjesecima kako bi gledatelji širom regije dobili najbolje od najboljeg. Iza ovog zahtjevnog i izuzetno složenog projekta stoji tim od pet stotina najvećih medijskih profesionalaca iz čitave regije koji su svoju karijeru gradili u najutjecajnijim svjetskim i regionalnim medijskim kućama.

Projekt se temelji na najsuvremenijim digitalnim tehnologijama i uključuje televiziju visoke rezolucije, decentralizirano upravljanje produkcijskim resursima putem hiperbrzih optičkih veza i najsuvremenije studijske produkcijske tehnike s daljinski kontroliranim i robotiziranim kamerama.

Posebna pažnja posvećena je do sada u svijetu neviđenom stupnju implementacije virtualne realnosti (VR) u produkciji živog TV programa s najnovijim dizajnerskim i tehničkim rješenjima koji će se ostvarivati iz 4 virtualna studija u Beogradu, Zagrebu, Banja Luci i Sarajevu. Za potrebe snimanja izuzetno zahtjevnih show programa, UNA ima i dva velika studija u Beogradu i Zagrebu.

Una je posvećena novim tehnologijama i svi će programi, mrežni sadržaji i aplikacija biti multiplatformski optimizirani, a inovativnom primjenom najsuvremenije tehnologije UNA postavlja nove produkcijske i vizualne standarde.

MISIJA: Inspirirati život gledatelja kroz kvalitetni zabavni i informativni sadržaj putem različitih platformi.

VIZIJA: UNA će biti regionalna spona kao i utjecajna medijska kuća koja ne poznaje granice.

Skyoffice.hr