SKY BAR

Smješten u prizemlju objekta Sky Bar je za najmoprimce Sky Office-a najbliža postaja za dopunu dnevne doze kofeina.

Smještena na 21. katu kantina MURING SKY je ”najviši” restoran u Zagrebu. Sa svojom ponudom dnevnih gableca po pristupačnim cijenama predstavlja najbolji izbor za najmoprimce Sky Office-a.

Uz ponudu dnevnih gableca na 80 metara nadmorske visine Sky kantina nudi i organizaciju evenata, partya, proslava i svih ostalih manifestacija.

više na: https://www.cateringmuring.hr/

KONFERENCIJSKE SALE

U prizemlju tornja A (SKY PRESS) te na 6. katu tornnja A (SKY CONFFERENCE SMALL), uređene su konferencijske sale koje se iznajmljuju kao zasebne cjeline na dnevnoj bazi. Sale su opremljene projektorima, razglasom, full HD monitorima, flip chartovima itd. Postav dvorana vrši se u dogovoru s klijentima (kino postav, učionica i sl.)

U partnerstvu sa caffe barom i restoranom u sklopu Sky Office-a moguća je i organizacija cateringa prilikom korištenja sala.

Detaljan pregled sala na: https://skyoffice.hr/objekt_vrsta/dvorane-za-sastanke/

Rezervacija sala SKY PRESS i SKY CONFFERENCE SMALL klikom na link

Avant2Go car sharing

S ciljem omogućavanja dodatnih sadržaja za naše najmoprimce i posjetitelje Sky Office je postao jedna od prvih lokacija u Zagrebu sa pristupom budućnosti gradskog prijevoza – car sharingom.

Više na: https://avant2go.hr/

CROATIA BANKA POSLOVNICA

https://www.croatiabanka.hr/hr/naslovnica/

SAVA OSIGURANJE POSLOVNICA

Sava osiguranje je novo i moderno osigurateljno društvo nastalo udruživanjem četiri europska osiguratelja: Velebit osiguranje, Velebit životno osiguranje, Zavarovalnica Tilia i Zavarovalnica Maribor. Pripadnost Osigurateljnoj grupi Sava čini nas dijelom jedne od najvećih financijskih grupacija JI Europe.

Zajedno postajemo donositelj pozitivnih promjena na osigurateljno tržište i stvaramo digitalno osviješteno društvo orijentirano na održivi razvoj. Postajemo drugi najveći osiguratelj u regiji i svjesni smo da je osiguranje više od same police i ugovora. Kod osiguranja riječ je o pojedincu, prema kojem je usmjerena sva naša pažnja. Ono što ne možemo spriječiti su brige zbog nepredvidljivog života, no naša je uloga da te brige dijelimo s našim osiguranicima.

Nikad sami uz Sava osiguranje.

Sava osiguranje, d.d. – Podružnica Hrvatska
SJEDIŠTE ZAGREB i PREDSTAVNIŠTVO SKY

R. Frangeša Mihanovića 9
10110 Zagreb, Hrvatska

https://www.sava-osiguranje.hr

Skyoffice.hr