SKY BAR

Smješten u prizemlju objekta Sky Bar je za najmoprimce Sky Office-a najbliža postaja za dopunu dnevne doze kofeina.

Smještena na 21. katu kantina MURING SKY je ”najviši” restoran u Zagrebu. Sa svojom ponudom dnevnih gableca po pristupačnim cijenama predstavlja najbolji izbor za najmoprimce Sky Office-a.

Uz ponudu dnevnih gableca na 80 metara nadmorske visine Sky kantina nudi i organizaciju evenata, partya, proslava i svih ostalih manifestacija.

više na: https://www.cateringmuring.hr/

KONFERENCIJSKE SALE

U prizemlju tornja A (SKY PRESS) te na 6. (SKY CONFFERENCE SMALL), 7. i 14. katu tornja A uređene su konferencijske sale koje se iznajmljuju kao zasebne cjeline na dnevnoj bazi. Sale su opremljene projektorima, razglasom, full HD monitorima, flip chartovima. Moguć je postav dvorana u kino rasporedu ili sa stolovima (učionica).

Najmoprimci objekta Sky Office imaju povlaštene cijene dnevnih najmova. U partnerstvu sa caffe barom i restoranom u sklopu Sky Office-a moguća je i organizacija cateringa prilikom korištenja sala.

Detaljan pregled sala na: https://skyoffice.hr/objekt_vrsta/dvorane-za-sastanke/

Rezervacija sala SKY PRESS i SKY CONFFERENCE SMALL klikom na link

Avant2Go car sharing

S ciljem omogućavanja dodatnih sadržaja za naše najmoprimce i posjetitelje Sky Office je postao jedna od prvih lokacija u Zagrebu sa pristupom budućnosti gradskog prijevoza – car sharingom.

Više na: https://avant2go.hr/

CROATIA BANKA POSLOVNICA

https://www.croatiabanka.hr/hr/naslovnica/

SAVA OSIGURANJE POSLOVNICA

Sava osiguranje je novo i moderno osigurateljno društvo nastalo udruživanjem četiri europska osiguratelja: Velebit osiguranje, Velebit životno osiguranje, Zavarovalnica Tilia i Zavarovalnica Maribor. Pripadnost Osigurateljnoj grupi Sava čini nas dijelom jedne od najvećih financijskih grupacija JI Europe.

Zajedno postajemo donositelj pozitivnih promjena na osigurateljno tržište i stvaramo digitalno osviješteno društvo orijentirano na održivi razvoj. Postajemo drugi najveći osiguratelj u regiji i svjesni smo da je osiguranje više od same police i ugovora. Kod osiguranja riječ je o pojedincu, prema kojem je usmjerena sva naša pažnja. Ono što ne možemo spriječiti su brige zbog nepredvidljivog života, no naša je uloga da te brige dijelimo s našim osiguranicima.

Nikad sami uz Sava osiguranje.

Sava osiguranje, d.d. – Podružnica Hrvatska
SJEDIŠTE ZAGREB i PREDSTAVNIŠTVO SKY

R. Frangeša Mihanovića 9
10110 Zagreb, Hrvatska

https://www.sava-osiguranje.hr

Skyoffice.hr