Zabavna večer s ukusom ukusnim jelima – serviramo vam svježe pripremljena jela u ekskluzivnoj atmosferi. U našem restoranu Restoran Sky Office nudimo vam raznovrsna i slasna jela koja još više gode u ugodnom okruženju. Jednostavno pobjegnite od vrućine u naše optimalno klimatizirane prostorije. Lijepo se kod nas smjestite.

Razmazite se našim ukusnim jelima i velikim izborom osvježavajućih pića. Oduševit će vas vrhunske delikatese i salate. Naši raznovrsni pekarski proizvodi i naše odlične torte razmazit će vas između obroka ili kao desert. Rado ćemo vas ugostiti na brunchu, na ručku ili na večeri u ugodnom ambijentu! Za sve food blogere: Snimite fotografije i podjelite ih na instagramu – imamo besplatan WiFi.

Ispred restorana pronaći ćete gratis parkirna mjesta za naše goste. Uvijek nam je drago kada dođete. Jednostavno navratite k nama! Rado bismo večeras bili vaš domaćin. Naši obroci mogu se i ponijeti. U našim prostorijama možete održati predivne svečane evente. S radošću i predanošću ćemo vam pomoći oko vaše privatne proslave. Bit će nam zadovoljstvo ako svoju svadbu odlučite proslaviti kod nas. Specijalizirani smo za velike događaje i učinit ćemo sve da vaš poseban dan bude bajkovit. Možete nas posjetiti svakim danom.

Skyoffice.hr