Klimaoprema je tehnološko-proizvodna tvrtka u području čistih prostora i HVAC sustava. 

Cleanroom Solutions

Projektiramo rješenja, proizvodimo i izvodimo  čiste prostore za farmaceutsku industriju, bolnice, laboratorije i ostale industrije.
Svojim mogućnostima, iskustvom i proizvodnim kapacitetima sposobni smo klijentima ponuditi kompletna rješenja sustava čistih prostora po sistemu „ključ u ruke“. Uz projektiranje i izvođenje nudimo i kompletne validacijsko – kvalifikacijske aktivnosti u cijelom tijeku eksploatacije čistog prostora.

Većinskim udjelom vlastite proizvodnje i osiguranom kontrolom kvalitete kao i pouzdanom  logistikom te organiziranim timovima za instalacije, servise i održavanja, svojim iskustvom i fleksibilnošću optimiziramo svaku investiciju u financijskom i vremenskom smislu.

Nudimo i personalizirana rješenja prateći nove trendove i tehnologije, uzimajući u obzir važeće standarde i potrebe kupca, te suvremeni dizajn proizvoda, praćeno kompletnom tehničkom dokumentacijom i certifikatima proizvoda i usluga.

Brigu o našim klijentima upotpunjujemo edukacijama i post prodajnom podrškom tijekom i nakon garancijskog perioda, bilo vlastitim resursima ili partnerskom mrežom.

HVAC Solutions

Stvaramo proizvode i rješenja iz područja ventilacije, klimatizacije i grijanja koji omogućuju siguran i ugodan prostor u kojem boravimo.
Svojim klijentima  isporučujemo proizvode i rješenja visoke kvalitete i podršku u realizaciji projekata.
Projektantima pružamo potpunu tehničku podršku, potvrđenu tehničkom dokumentacijom i testiranjima u vlastitom razvojnom laboratoriju. Distributerima i izvođačima radova nudimo partnerski odnos, transfer znanja i informacija te poštivanje ugovorenih uvjeta uz kvalitetnu post-prodajnu podršku.

Skyoffice.hr