O NAMA

MSQUARED d.o.o. za projektiranje nadzor i consulting, projektantska je tvrtka u području nosivih konstrukcija u građevinarstvu.
Vlastiti doprinos graditeljstvu dajemo kroz visokogradnju, tj. projektiranje višestambenih objekata i nekonvencionalnih obiteljskih kuća u stilu suvremene arhitekture. Osim objekata namijenjenih stanovanju, posjedujemo sve kompetencije potrebne za izradu projekata gospodarske/industrijske namjene. U navedeno područje spadaju: konstrukcije proizvodnih i skladišnih hala, konstrukcije procesnih i proizvodnih postrojenja, cijevni mostovi i sl.
Kreiramo sigurne prostore s povoljnim odzivom u potresu na temelju iskustva stečenog analizama iscrpnog broja konstrukcija primjenom računalnih simulacija. Napredni smo korisnici BIM tehnologija koje su posljednji trend u graditeljstvu. Kroz BIM tehnologije zagarantirano je smanjenje prilagodbi na gradilištu i unaprijed se mogu predvidjeti i eliminirati kolizije unutar objekta. Nadalje, analize konstrukcija metodom konačnih elemenata na razini sustava, elemenata i priključaka omogućavaju dokazivanje pouzdanosti i otpornosti na svim razinama razrade projekata.

Skyoffice.hr